Welkom bij Aarnink Kozijnen Projecten

Een van de modernste high tech kunststofkozijnenverwerkers

Aarnink Kunststof Ramenfabriek staat al sinds 1989 aan de basis van de ontwikkeling en verwerking van kunststof onderdelen voor de Nederlandse bouw. Inmiddels is Aarnink uitgegroeid tot een van de modernste high tech kunststof kozijnenverwerkers van Europa. Het bedrijfspand van Aarnink in Deventer wordt voortdurend uitgebreid en gemoderniseerd, de laatste aanpassing heeft in de zomer van 2010 plaats gevonden.

Prijs/kwaliteit

Aarnink scoort hoog in de nieuwbouw- en renovatiebranche als het gaat om de prijs/kwaliteitverhouding.

Uitgebreid assortiment, ruime keuze, afwijkende maten

Aarnink is niet alleen gespecialiseerd in kunststoframen. Wij produceren, leveren en monteren ook dakkapellen, schuifpuien, deuren en rolluiken. Aarnink werkt met het kwalitatief hoogwaardige VEKA-systeem.

Voor u betekent dat:

  • ruime keuze in kleuren ( 52 standaard kleuren )
  • ruime keuze in profielen
  • mogelijkheid om kozijnen in afwijkende maten te bestellen
  • perfecte montage omdat de kozijnen geleverd worden inclusief muuraansluitrubbers.
  • Water- en wind dichte  muuraansluitrubber.
  • Lekdorpels bij draaiende elementen.

Aarnink ontzorgt

Wij hebben het traject van ontwerp, productie en montage in eigen hand. Daardoor kunnen we altijd volgens afspraak en op tijd leveren.

Betrouwbaar

Aarnink is lid van de branchevereniging van bedrijven die kunststof ramen en deurenproduceren: de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG). Dat betekent dat wij voldoen aan de strenge voorschriften en kwaliteitseisen van de VKG. Hierop worden wij ook herhaaldelijk gecontroleerd. Wij voldoen aan de eisen van de VKG dat u de garantie geeft dat u een goed product koopt, bij een deskundige en betrouwbare leverancier. U bent zeker van kwaliteit én extra service. Tien jaar garantie op de productie, glas en montage van uw kunststof kozijnen.