Deuren en dorpels

De onderhoudsarme kunststofdeuren van Aarnink zijn gemaakt van verhoogd slagvaste,weerbestendige grondstoffen. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook leverbaar in veel kleuren en in diverse uitvoeringen. Zo kunt u ook een deur naar eigen ontwerp laten maken,kiezen voor een deur met panelen of een extra grote deur nemen (conform het Bouwbesluit).Dat laatste is mogelijk dankzij de extra staalversterkingen die de deuren een unieke stijfheid geven. De stevige en stabiele deuren vallen gemakkelijk in het slot en zorgen er mede voor dat ongenode gasten buiten blijven.

 

Dorpels

Dorpels zijn er zowel van aluminium als van DTS. DTS is een kunststof dorpel die op een hardsteen dorpel lijkt. Aarnink deuren hebben een hoge isolatiewaarde en gaan jarenlang mee.

 

Veilig

Dankzij de stalen versterkingen in de profielconstructie en het zeer professionele beslag en hang- en sluitwerk horen onze deuren bij de absolute top als het gaat om de beveiliging van de woning. Het politiekeurmerk Veilig Wonen is op al onze constructies van toepassing. In combinatie met ons uitgebreid assortiment veiligheidsglas bereiken wij de allerhoogste mate van inbraakwerendheid.

 

Toepassingen en mogelijkheden

U kunt kiezen voor naar binnen of naar buiten draaiende deuren. Daarnaast kunt u kiezen voor roeden, variërend van 25 tot 118 mm. Het systeem is KOMO gecertificeerd en draagt de SKG goedkeuring voor inbraakwerendheid. De VEKA profielen zijn ISO 9001-gecertificeerd.

 

Warmtedoorgangscoëfficiënt

Afhankelijk van glassoort: tot 1,0 W/m2K