Kunststof kozijnen

Of u nu bouwt of renoveert: kies in ieder geval voor kunststofkozijnen van Aarnink. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Het zijn bijzonder fraaie kozijnprofielen die naadloos passen bij het ontwerp van de woning. Daarnaast zijn ze beter voor het milieu én voordeliger. Onze kozijnen zijn in maar liefst 52 verschillende kleuren leverbaar. Door de UV-bestendigheid vervagen de kleuren niet. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor de fraaie oplossingen van Aarnink kunststof kozijnen.

 

Beter voor het milieu

Door de hoge isolatiewaarde zijn de kozijnprofielen ook nog eens beter voor het milieu. Door te kiezen voor VEKA kunststofkozijnprofielen draagt u een belangrijk steentje bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. En over milieu gesproken: VEKA kunststofkozijnprofielen worden uitsluitend vervaardigd van hoogwaardige materialen. Wist u dat Aarnink kunststofkozijnen probleemloos kunnen worden gerecycled en hergebuikt? ( cradle to cradle )

 

Duurzaam

VEKA kunststofkozijnprofielen zijn oerdegelijk. De door Aarnink gebruikte profielen zijn opgebouwd uit 5 kamers en voorzien van stalen versterkingen. Daardoor behouden ze hun vorm en zijn ze bijzonder duurzaam. Weer en wind hebben geen invloed op de kozijnprofielen, zodat ze ook nog eens heel lang erg mooi blijven.

 

Extra veilig

Door de stalen versterkingen in de profiel constructie dragen VEKA kunststof kozijnprofiel en in belangrijke mate bij aan een veilige woning. In combinatie met inbraakveilig hang- en sluitwerk, zijn kozijnen gemaakt van VEKA profielen en SKG gecertificeerd.