Schuifpuien

Een hefschuifdeur of valschuifpui is een ideale manier om het binnenleven dichter bij de natuur te brengen. Met een schuifpui wordt de woning optisch met de inrichting van de tuin gecombineerd.

 

Betrouwbare perfectie

Een schuifpui of deur van Aarnink heeft een lage onderdorpel en een soepel lopend schuifvleugelmechanisme, ook bij grote oppervlakken. Ze bieden gegarandeerde dichtheid tegen extreme slagregen (certificaat klasse 9A; 600Pa). Speciale afdichtingen voorkomen dat er vuil, kou en geluid binnendringen.

 

Onbegrensde mogelijkheden

De hefschuifdeur kunnen exact op individuele wensen worden afgestemd. Er is keuze uit een groot aantal vleugeldesigns, functies, kleuren en afmetingen. Kiepelementen, bovenlichten of geïntegreerde vleugelspijlen geven de gevel een persoonlijk aanzien, passend bij de
architectuur van de woning. Dankzij de uitzonderlijke stabiliteit van de afzonderlijke elementen kan tweederde van het totale oppervlak worden geopend. Zonder moeite en nagenoeg geluidloos. Een hefschuifdeur garandeert een onbelemmerd uitzicht rondom. Kiepvleugels en bovenlichten zorgen voor frisse lucht, zonder dat de deur compleet hoeft te worden geopend. In de uitvoering voor de wintertuin worden de middelste verticale stijlen van de dakconstructie in de hefschuifdeur geïntegreerd. De vleugelspijlen benadrukken het huiselijkekarakter.