PRODUCTEN

Bij Aarnink Kozijnen Projecten kunt u terecht voor:

De onderhoudsarme kunststofdeuren van Aarnink zijn gemaakt van verhoogd slagvaste, weerbestendige grondstoffen. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook leverbaar in veel kleuren en in diverse uitvoeringen.

Aarnink maakt gebruik van gevelbekleding van keralit. Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat op het oog er net zo uitziet als hout, maar dat veel milieuvriendelijker is. Deze gevel- en dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof.

Of u nu bouwt of renoveert: kies in ieder geval voor kunststofkozijnen van Aarnink. Ze zijn gemaakt van hoog- waardige materialen. Het zijn bijzonder fraaie kozijn- profielen die naadloos passen bij het ontwerp van de woning. Daarnaast zijn ze beter voor het milieu én voordeliger.

Aarnink’s topkwaliteit softline 82 NL kunststofkozijnprofielen zijn speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt en sluiten naadloos aan op de eisen van het Bouwbesluit. SOFTLINE NL is een verdiept kozijnsysteem, waarbij u kunt kiezen tussen naar binnen en naar buiten draaiende ramen en deuren.

Een hefschuifdeur of valschuifpui is een ideale manier om het binnenleven dichter bij de natuur te brengen. Met een schuifpui wordt de woning optisch met de inrichting van de tuin gecombineerd.